BlogMotivatie

Wanneer begin jij jouw reis?

Ergens eind 2019 ging de knop om. Met een bmi boven de 30, een conditie om van te huilen en een te ongezond eetpatroon, besloot ik dat ik het anders wilde. Ik las (mindset)boeken, sportte onder begeleiding en de kilo’s vlogen eraf. Al snel voelde ik mij fitter dan ooit en een wereld ging voor me open. Mijn nieuwe levensreis begon en ik ben blij dat ik in actie ben gekomen. Wanneer start jij? Wij helpen je er graag bij!

Chagrijnig omdat ik het zover liet komen, geen zin om in actie te komen en lekker mijn hoofd in het zand steken. Deze struisvogelstrategie heb ik een goed jaar volgehouden. Die kilo’s zijn er in twee jaar aangekomen, dus ik wist wel dat het anders kan en dat deed ik voorheen ook. Dus ging ik aan de slag, genoeg is genoeg.

Ik wilde verandering in mijn leven
We zeggen het op onze homepagina: “Met wie ben je je hele leven op reis? Met jezelf! Maar gaat jouw reis ook naar de bestemming die je wilt? Of gaat jouw leven op een manier, omdat het nu eenmaal zo gaat?” Langzaamaan waren er ook bij gewoonten ingeslopen, die je reis niet leuker maken. Ik was, zoals we het in onze routekaart formuleren: ‘Onee, verdwaald?’. Het leuke daaraan is wel, dat je zelf een nieuwe weg kunt inslaan. Ik ging ‘Van het padje af’, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en wegen. Dat leverde me veel op, vitaliteit en gezondheid, andere inzichten en nieuwe (sport)vrienden. En natuurlijk, niet te vergeten, mijn vierpotige nieuwe allerliefste huisgenootje Yara.

Onze routekaart helpt je verder, positief aan de slag met jouw mindset
Herken je bovenstaande en zit jij ook in een situatie waar je uit wilt, maar weet je niet hoe? Onze gratis routekaart, een soort stappenplan, helpt je dingen weer helder te zien. Je gaat aan de slag met de kernpunten en kernwaarden in jouw leven. Deze kernpunten staan voor ken jezelf, vriendschappen, kennis, ervaring, financiën, jouw werkleven en ga maar door. Je brengt in kaart hoe je scoort op deze elementen en waarmee jij aan de slag kunt gaan. Alles wat je nodig hebt om jouw levensreis te beginnen, heb je al bij je. Wacht niet langer en kies jouw route, jouw mooiste levensreis. Wil je verandering? Begin vandaag.

Wanneer ben jij een andere weg ingeslagen tijdens jouw levensreis? Laat het hieronder weten of mail ons: info@mijnlevensreis.nl

Jessica Fiks
Jessica Fiks
Mede-eigenaar van Mijn Levensreis. Door te genieten en een positieve bril op te zetten, leef je bewust jouw leven. De beste tijdsbesteding toch?
Pin deze tip!

Kies jouw levensreis
bewust vanuit jezelf 

Ontdek jouw weg naar geluk met de gratis inspiratie gids

 

ontvang gratis

Wat vind jij?
Laat hieronder een reactie achter…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin deze tip!

Kies jouw levensreis
bewust vanuit jezelf 

Ontdek jouw weg naar geluk met de gratis inspiratie gids

 

Ontvang gratis

Nog meer lezen?
Meer inspiratie voor motivatie & positiviteit

Uit je comfortzone: gewoon doen!

Uit je comfortzone: gewoon doen!

Uit mijn comfortzone gaan, laten zien dat ik meer kon dan ik dacht. Al eerder schreef ik een blog over dat het roer bij mij omging. Dat leidde tot een vitale 2.0-versie van mijzelf. En zo bevond ik mezelf vorig jaar ineens op het parcours van MudMasters in...

Lees meer
Welke rol speel jij in jouw leven?

Welke rol speel jij in jouw leven?

In 2022 ga ik zelf weer een reis maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik sta aan de start van de NLP Practitioneropleiding. Tijdens mijn kennismakingsgesprek ging het onder meer over rollen en de vraag: wie ben je? De dagen vliegen voorbij. We rennen en...

Lees meer

Kies jouw levensreis
bewust vanuit jezelf 

Ontdek jouw weg naar geluk met de gratis inspiratie gids

 

Ontvang gratis

Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community

Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community

Ontdek jouw levensreis
bewust vanuit jezelf

Via welke route kom je op jouw reisbestemming? Leef jij jouw leven, of het leven dat anderen jou opleggen en van je verwachten?
Neem het stuur zelf in handen!
Download gratis onze routekaart met basiswaarden voor jouw levensreis.

De routekaart is onderweg naar je inbox!