Wij zijn Chantal & Jessica

De Digitale Reisleiders

Even voorstellen

Wat leuk dat je MijnLevensreis.nl bezoekt en net als ons bewust bezig bent met keuzes maken om je eigen levensreis in te vullen! We vertellen je graag wat over die van ons, want wie zijn die twee die site runnen?

Even voorstellen: Chantal en Jessica. Geen zelfbenoemde goeroes, wel twee vriendinnen die bewust kiezen wat ze wel en niet doen. Wat voegt iets toe in ons leven en wat laten we los? We vinden het zonde om onze tijd te verdoen door dingen te doen die we eigenlijk niet willen. We gunnen jou ook de kracht om bewust je eigen leven te leiden. Het leven dat jij kiest, niet het leven dat anderen van je verwachten! Dat gaat natuurlijk met vallen en opstaan, zonder tegenwind geen leermomenten om zelf te groeien.

In 2020 gingen we ons interesseren op het gebied van persoonlijke groei. We lazen boeken, volgden cursussen en merken de voordelen. We willen anderen inspireren en onze opgedane kennis verspreiden! Wil je meer van ons weten? Lees dan onze blogs waarin we je meenemen in onze wereld.

De weg naar

Mijn Levensreis

Onze levenreis begon ruim dertig jaar geleden in Heerde. We zijn al ruim 15 jaar vriendinnen, ooit  ‘gekoppeld’ door onze moeders. Zij dachten dat wij het wel eens goed kunnen vinden. En ze hadden het bij het rechte eind! 

Chantal werkt sinds haar zeventiende als zelfstandig ondernemer in de grafische wereld. Vastberaden om een succesvol bedrijf te starten. Voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel zette haar vader een krabbel, want ze was nog niet eens volwassen. Inmiddels heeft ze een gezinnetje. Jessica is alleenstaand , werkt deels in de communicatiewereld en daarnaast als zelfstandig ondernemer. Door bewust te kiezen heeft ze inmiddels een eigen huis, hond en een vol sociaal leven.

Wij doen graag een boekje open

over ons

Wil je graag weten waarom wie wij individueel zijn en waarom wij begonnen zijn met Mijn Levensreis? Wij vertellen je er graag meer over, klik op de knop hieronder en wij doen het verhaal!

Co-founder

Jessica Fiks

Bekijken

Co-founder

Chantal Nijhof

Bekijken

Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community

Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community