Meedoen

in onze community

Hallo medereiziger! Wat goed dat jij de juiste richting zoekt voor jouw levensreis. Doe met ons mee en ga bewust en positief op pad. Met anderen. Samen reizen is gezellig en inspirerend. Uiteindelijk leven we allemaal ons leven. Haal er zelf het beste uit, jij hebt het stuur in handen.

Om je eigen levensreis in te vullen, kun je soms wat hulp gebruiken. Het lijkt wellicht een groot ‘iets’, maar door bewust te kiezen en een positieve bril op te zetten; kun je al snel stappen nemen. Wij helpen je daar graag bij! Zo kun je inspiratie halen uit de blogs en aan de slag gaan met tips die we daar geven.

Of download onze gratis routekaart, om vast te stellen waar jij staat. Wil je je nog meer verdiepen? Dan kun je onze challenge aanschaffen. Daarin geven we informatie en praktische handvatten om jouw reis uit te stippelen. Je ontvangt iedere dag opdrachten, zodat je actief met jouw levensreis bezig kunt gaan.

Wil je nog meer? Dan is er de online training. Daarin is aandacht voor met wie je op reis gaat (jij dus!), hoe goed ken je je reisgenoot? Waar wil je naartoe, wat houdt je tegen en hoe kies je koers en houd je deze vast? Het komt allemaal aan bod in deze training. Door theorie, vragen en opdrachten leer je je bewust te zijn van alle keuzes die je kunt maken op jouw reis.

Ben jij klaar voor een nieuwe richting?
Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf 

Routekaart met basiswaarden voor jouw levensreis.
Herkenbare situaties, waar sta jij op emotioneel, sociaal en werkgebied?
Vragen en opdrachten om inzicht te krijgen in jouw mindset en persoonlijke ontwikkeling..

Soms is het goed even stil te staan bij waar je eigenlijk bent. Op de snelweg, een landweggetje, sta je voor een kruispunt of zit je op een doodlopende weg? Door jezelf enkele vragen te stellen en opdrachten te doen, krijg je helder waar jij staat en waar je naartoe wilt. Wij hebben een gratis inspiratiegids ontwikkeld, om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en mindset. Je gaat aan de slag met jouw kernelementen, hoe sta je er voor op financieel, sociaal en emotioneel gebied? Zodat je bewust keuzes kunt maken

Ontvang onze gratis inspiratiegids en laat je inspireren jouw levensreis in te richten!

Wij helpen je graag om

Bewust & positief

Jouw richting bepalen

CHALLENGE

Kickstart
Jouw Levensreis

 

Bekijken

ONLINE GIDS

Bewust & Positief
op weg naar geluk

Bekijken

Wij gaan onze horizon ook verbreden

Doe met ons mee

Ondertussen hebben wij nog meer ideeën, die we uitwerken en die je hier vindt op het moment dat ze klaar zijn. We hopen dat jij ook energie krijgt uit bewust en positief leven.
Ja? Doe dan met ons mee! Samen positief leven en energie verspreiden. Zodat iedereen een mooie levensreis kan maken, met grote of kleine dromen; zolang het maar die van jou zijn! Volg ons op de social media, e-mail ons of laat een berichtje achter onder de blogs.

We hopen je in onze community te mogen verwelkomen!

Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community

Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community