Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf 

Een juiste mindset en benadering zorgt ervoor dat jij zelf de regie in handen hebt over jouw (werk)leven. Via welke route kom je op jouw reisbestemming? Leef jij jouw leven, of het leven dat anderen jou opleggen en van je verwachten? Neem het stuur zelf in handen!

Je hebt ten slotte maar één leven.

Soms is het nodig even stil te staan bij waar je eigenlijk bent. Op de snelweg, een landweggetje, sta je voor een kruispunt of zit je op een doodlopende weg? Door jezelf enkele vragen te stellen, krijg je helder waar jij staat en waar je naar toe zou  willen.

Laat je inspireren en richt jouw levensreis in!

Ontvang gratis onze Inspiratie Gids

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Routekaart met basiswaarden voor jouw levensreis
Vind jezelf terug in herkenbare situaties
Vragen en opdrachten om mee aan de slag te gaan
Start jouw mooiste levensreis vandaag nog!

Voor wie

is deze inspiratie gids?

Ons uitgangspunt is dat jij de regie over jouw eigen leven voert! Handelen vanuit jouw intuïtie en gevoel staan centraal. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen leven en kunt jouw levensreis bepalen.

Het dagelijkse leven kan soms een sleur zijn door dezelfde routines. Leef jij bewust, of gaan de dagen onbewust voorbij? Misschien wil je een ander pad bewandelen, een andere afslag nemen. Als je leeft vanuit jouw gevoel en op basis daarvan keuzes maakt, kun jij jouw eigen levensreis vormgeven.

Jij hebt alles wat je nodig hebt al bij je! Een stukje bewustwording en een positieve bril kan je naar de juiste eindbestemming leiden.

Geloof jij ook dat je zelf een groot aandeel hebt in jouw levensreis? Dan is de routekaart echt wat voor jou. Kijk waar je staat, waar je naartoe wilt en ga gewoon!

Even voorstellen

Wij zijn Jessica & Chantal

Geen zelfbenoemde goeroes, wel twee vriendinnen die bewust kiezen wat ze wel en niet doen. Wat voegt iets toe in ons leven en wat laten we los? We vinden het zonde om onze tijd te verdoen door dingen te doen die we eigenlijk niet willen. We gunnen jou ook de kracht om bewust je eigen leven te leiden. Het leven dat jij kiest, niet het leven dat anderen van je verwachten! Dat gaat natuurlijk met vallen en opstaan, zonder tegenwind geen leermomenten om zelf te groeien.

In 2020 zijn wij zelf bewust bezig gegaan met persoonlijke ontwikkeling. Je bepaalt grotendeels zelf jouw leven, waar je heen wilt. Maar we laten ons vaak belemmeren door negatieve gedachten, van jezelf of anderen. Dat is zonde, want ondertussen tikt de tijd door. Op MijnLevensreis.nl delen we inspiratie en kun je aan de slag met jouw reis. Het invullen van de routekaart is een mooi startpunt. Veel reisplezier!

Samen op weg naar innerlijk geluk!


Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community