Disclaimer

Wat leuk dat je bezig bent met jouw levensreis! Als het cursusmateriaal (de routekaart, challenge, online gids, video’s en werkboeken) is bedoeld voor jou als deelnemer. Het copyright ligt bij Mijn Levensreis. Je mag de inhoud van het cursusmateriaal dan ook niet verspreiden en delen met anderen. Ook het kopiëren of doorverkopen van het materiaal is niet toegestaan. Deelnemers van Mijn Levensreis stemmen ermee in dat overtreding van deze zaken leidt tot juridische gevolgen, zoals een direct opeisbare boete per overtreding, plus een vergoeding van de juridische kosten en aanvullende schadeclaims. Wil je iets hergebruiken? Mail dan naar info@mijnlevensreis.nl

Elke handeling en stap die je zet op jouw levensreis naar aanleiding van het cursusmateriaal van Mijn Levensreis, is jouw eigen verantwoordelijkheid. Mijn Levensreis kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten. Het materiaal van Mijn Levensreis is bedoeld om jou te helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. We geven geen garanties op resultaten. Wat je doet met de kennis die wij je aanbieden, is geheel aan jou. Jij bepaalt welke stappen je zet op jouw reis en hoe hard je bereid bent om ervoor te werken en welke offers je wilt brengen om jouw einddoel te halen.

Alles wat Mijn Levensreis aanbiedt is ontwikkeld voor educatieve doeleinden. Het zijn geen financiële, juridische, medische of fiscale adviezen. De beslissingen die deelnemers maken op basis van door Mijn Levensreis geproduceerd materiaal gebeurt vrijwillig en onder de volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer, jij dus. Op geen enkele wijze kan Mijn Levensreis aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten op welk moment en onder welke omstandigheden dan ook.

Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community

Meedoen

Ontdek jouw levensreis bewust vanuit jezelf

Ontdek jouw route!

Mijn Levensreis online gids bewust leven keuzes maken genieten

Doe mee op onze

Facebook community